توضیحات تکمیلی

با پیشرفتی که در زمینه تکنولوژی ایجاد شده است، هک کردن گوشی‌‌ کاری غیر ممکن نیست و در ساده‌ترین شرایط با نصب یک اپلیکیشن مخرب انجام می‌شود. به همین دلیل انجام اقداماتی برای افزایش ایمنی تلفن‌های هوشمند در برابر حمله هکرها از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه این مطلب به معرفی چند روش‌ کارآمد برای جلوگیری از هک شدن گوشی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید. 

 جلوگیری از هک شدن گوشی 

1. عدم نصب اپلیکیشن‌های مشکوک

یکی از ساده‌ترین روش‌هایی که می‌تواند منجر به هک شدن گوشی شما شود، نصب اپلیکیشن‌های مشکوک و مخرب است. به همین منظور از دانلود کردن اپلیکیشن‌های مشکوک از اینترنت یا دریافت آن‌ها از دیگر دوستان و کاربران و نصب کردن آن‌ها در گوشی خود خودداری کنید. 

2. دانلود اپلیکیشن از گوگل پلی و اپ استور 

برای اطمینان یافتن از مخرب نبودن اپلیکیشن‌هایی که دانلود می‌کنید. و جلوگیری از خطر هک کردن گوشی موبایلتان، توصیه می‌کنیم اپلیکیشن‌های مورد نظرتان را از منابع قابل اعتمادی مانند گوگل پلی و اپ استور دانلود کنید. چرا که منتشر شدن اپلیکیشن‌‌ها از این منابع مستلزم عبور از فیلترهای خاصی است. و کاربران می‌توانند با اطمینان خاطر اپلیکیشن‌های مورد نظرشان را از گوگل پلی و اپ استور دانلود کنند.

3. پسورد گذاری روی اپلیکیشن 

برای اپلیکیشن‌های مهم گوشی خود پسورد جداگانه‌ای قرار دهید. با این کار حتی اگر گوشی شما مستقیما هک شود، هکر مجبور است برای دسترسی به اطلاعات اپلیکیشن شما بیشتر تلاش کند واز یک لایه امنیتی دیگر نیز عبور کند. که این مسئله به نفع شماست. 

4. دقت کردن به دسترسی اپلیکیشن‌ها 

اپلیکیشن‌هایی که از گوگل پلی یا اپ استور دانلود می‌کنید، مجوزهای دسترسی مشخصی دارند. با بررسی این دسترسی‌ها می‌توانید موارد مشکوک را شناسایی کنید و از هک شدن گوشی جلوگیری کنید. به عنوان مثال اگر نصب و اجرای یک بازی در گوشی نیاز به دسترسی به اطلاعات لیست مخاطبان داشته باشد کاملا مشخص است که مسئله مشکوکی است، چراکه لزومی به این دسترسی وجود ندارد. 

5. متصل نشدن به هر شبکه وای فای

اتصال به شبکه‌های وای فای رایگان، ناشناخته و غیرقابل اعتماد، ریسک هک شدن گوشی شما را به همراه دارد.  پس اگر به مسائل امنیتی اهمیت می‌دهید و نمی‌خواهید که اطلاعاتتان توسط افراد سودجو به سرقت برود از اتصال به این شبکه‌های وای فای دوری کنید.

6. غیرفعال سازی قابلیت ذخیره پسورد و لاگین خودکار 

قابلیت دخیره‌سازی پسورد یا لاگین خودکار در مرورگرهای گوشی شاید استفاده از دستگاه را ساده‌تر کند، اما امنیت شما را به خطر می‌اندازند. استفاده از این قابلیت، موجب می‌شود که پسوردها و یوزرنیم‌های شما به صورت خودکار توسط مرورگر حفظ و با هر مراجعه به سایت در فیلدهای لازم نوشته ‌شوند و حتی ممکن است لاگین خودکار نیز توسط مرورگر انجام شود. اگر فرد سودجویی بتواند بدین صورت به اطلاعات اکانت‌های مختلف شما دسترسی پیدا کند، صدمات جبران ناپذیری برای شما به دنبال خواهد داشت. پس برای جلوگیری از هک شدن گوشی خود، قابلیت ذخیره پسورد و لاگین خودکار مرورگر را غیرفعال کنید. 

7. آپدیت سیستم عامل

آپدیت و به‌روز نگه‌داشتن سیستم عامل دستگاه یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از هک شدن گوشی است. آپدیت‌هایی که به صورت مرتب برای گوشی‌ها (اندروید یا IOS) منتشر می‌شوند، شامل بهبود‌هایی در زمینه امنیت دستگاه و سخت‌تر شدن نفوذ به آن‌ها هستند. بنابراین بهتر است که همیشه این آپدیت‌های جدید را دانلود و روی گوشی نصب کنید. 
در این مقاله به معرفی بهترین روش‌های جلوگیری از هک شدن گوشی پرداختیم. با به کارگیری این روش‌ها می‌توانید تا حد زیادی از به خطر افتادن اطلاعات گوشی خود توسط افراد سودجو جلوگیری کنید. چنانچه در رابطه با هک گوشی و نحوه برطرف کردن مشکلات آن نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، می‌توانید از کارشناسان آرنا ریپیر راهنمایی بخواهید.  

نظرات کاربران
کاربر گرامی جهت ثبت نظر لطفا ابتدا واردشوید.
برچسب های مرتبط

مجموعه تعمیراتی آرنا

سلام، چطور میتونم کمکتون کنم؟
01:13